Donation

Indsamling til din sag

Som godkendt forening eller organisation med velgørende formål, er det muligt, at indsamle donationer via SMS. Med få klik kan man sætte en donationsløsning op og vedligeholde den i vores donationssystem på SMS-donation.dk.

Kom i gang

Specielt om donationer

Lovgivning

Donation via applikationskoder og mobiltelefoner er reguleret af flere forskellige lovgivninger. Først og fremmest skal man som organisation være godkendt efter ligningsloven. Man kan enten være forhåndsgodkendt eller man kan søge om godkendelse. Hvis man er forhåndsgodkendt vil man kunne finde sin organisation på listen over godkendte organisationer på SKAT’s hjemmeside.

Beløbsgrænser

De gældende regler kan ses på rammeaftalen.dk, og bør altid følges. I skrivende stund kan man indsamle 150,- DKK ad gangen.

Ansøgning

Er man ikke forhåndsgodkendt skal man indhente tilladelse hos politiet. Dette gøres ved at kontakte politiet i den kommune, hvor seneste regnskab er aflagt. Denne formular skal udfyldes og indsendes til politiet.

Abonnement

Abonnementer afregnes forud ét år ad gangen. SMS’er afregnes kvartalsvis eller månedsvis bagud afhængigt af volumen. Donationer afregnes 75 dage efter en given måneds udløb.

Værd at vide

Afsendernavn

Afsendernavnet er det, der står som afsender når man modtager en SMS. Med en professionel SMS-gateway kan man anvende bogstaver, så afsenderen eksempelvis vises som: Biblioteket.

Forvalgskode

Forvalgskoden er det første ord i den SMS en bruger sender for f.eks. at tilmelde sig en service, og er det der identificerer hvor SMS'en skal sendes hen. Den kaldes også for et keyword. Forvalgskoden kan eksempelvis hedde: BIB.

Applikationskode

Applikationskoden er det nummer som brugeren sender sin SMS til. Det vil typisk være et 4-cifret nummer, eksempelvis: 1910. En applikationskode kaldes også tit for en shortcode.

SMS-admin.dk

Sammen med donationsløsningen får alle kunder adgang til SMS-admin.dk, som er et avanceret statistik- og trackingsite. Her er det bl.a. muligt at søge efter udsendte SMS’er og se leveringsrapporter på disse.

SMS-donation.dk

Sammen med donationsløsningen får alle kunder også adgang til SMS-donation.dk hvor du nemt kan oprette, vedligeholde og få et overblik over dine donationer.

Referencer

Se vores referenceside for at få et overblik over vores mange glade brugere. Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en kontakt til en af vores kunder, som gerne fortæller om donationers mange fortræffeligheder.

Priser

Donationsløsning

DKK 1.000,-
/måned eks. moms
Oprettelse: DKK 0,-
Bestil nu

Spørgsmål?

Lad os se på det sammen.

Har du spørgsmål til produktet, eller behov for noget helt specifikt, så kontakt os og lad os sammen finde en løsning til dig.

Kontakt os

Udvidelser

Afsendernavn

DKK 150,-
/måned eks. moms

Et ekstra afsendernavn giver mulighed for særskilte afregninger og statistikker.

Bestil nu

Forvalgskode

DKK 150,-
/måned eks. moms

Tilføj en ekstra forvalgskode til eksempelvis en ny indsamling og opdel din trafik.

Bestil nu

Andet?

Det kan vi også!

Har du flere behov, så kontakt os.

Vi kan det meste.

Kontakt os